top of page

Qui som?

 

Les dones i els homes que formem el Cor Ampacanta som gent tocada per la música, que vam induir la formació musical dels nostres fills cap a l'Escola Municipal de Música de Mollet del Vallès, i no vam dubtar a acceptar la proposta feta per l'escola per formar una coral.

 

 

Des d'aquell hivern de l'any 2003, setmana rera setmana, hem posat les nostres veus sota el guiatge d'en Daniel Galvez, professor de piano de l'escola i director coral. Durant aquest temps hem actuat, sobretot a la nostra ciutat, a diferents indrets del Vallès, de Catalunya i també a Navarra, Galícia i a França, normalment en companyia d'altres corals.

Els moments més emotius, però, els vivim quan compartim concerts o projectes musicals amb els nostres fills. Tot un privilegi!.

Els espectacles "Màquines", "Els rius del Jazz", "Les veus del rock" o el "Rèquiem" de Fauré són exemples de les col·laboracions amb les grans formacions de l'EMMMV: Cor Juvenil, Orquestra de Corda i Mollet Jazz Band.

 

Actualment el cor aplega una cinquantena de persones. Com a soprans tenim una quiromassatgista, dues secretàries, de direcció i d'una editorial, i una bona colla de mestres d'educació especial, infantil i primària que, a mitja setmana, encara tenen la veu prou fina. Entre les contralts comptem amb una comptable i una administrativa, dues metgesses, d'ambulatori i hospital, i unes poques mestres repartides entre escoles i instituts. De tenors n'hi tenim un de cada, caixer, mestres, científic i advocat laboralista. I als baixos hi ha gent de lletres: impressor, editor i llibreter, comptable, informàtic i gerent d'una empresa de serveis.

Tots plegats cantem, ens ho passem bé i tenim molts projectes.

 

Membres Curs 2021-2022

Sopranos:

Assumpta Costa, Carmela Monasterio, Chantal Pi, Ester Mena, Estrella Simón, Gemma Navarro, Helena Argemí, Maria Dolors Espriu, Marta Arimón, Mercè Piñeiro, Montserrat Canals, Montserrat Codina, Montserrat Pomès, Neus Gargallo, Olga Andreu i Teresa Tarrès.

Altos:

Anni Domènec, Carme Pi, Cesca Canals, Laura Lacasa, Mercè Gómez, Mercè Piñero, Muntsa Matencio i Teresa Vendrell.

Tenors:

Àlvar Yáñez, Josep Antòn Pinedo, Josep Samsó i Salvador Hidalgo.

Baixos:

Àngel Gimeno, Arnulf Santos, Gabriel Fadó, Joan Valls, Joan Carles Vera, Josep Cortès, Josep Galian, Julio Lasobras, i Manel Company.

Director:

Daniel Galvez

bottom of page